Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ros...

Publicerad 2 april 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Dagens rosor bland annat till den som hittade en nyckel vid Kilströmskaj den 17 mars.
Dagens rosor bland annat till den som hittade en nyckel vid Kilströmskaj den 17 mars.Foto: Annelie Henrysson

... till den som hittade min nyckel vid Kilströmskaj den 17 mars.

Thomas J

Annons

... till all personal på avdelning 61 för god omvårdnad och vänlighet när jag var inlagd i några nätter.

Kram Eva

... till Boet, Kanehalls förskola. Vi är så glada och tacksamma över att få ha våra barn hos er. Ni låter barnen vara delaktiga och ser alltid till barnens bästa. Tack för den otroliga trygghet ni ger, när vi lämnar bort det bästa vi har. Vi är så otroligt nöjda. Tack för ert engagemang, förståelse och kärlek. Ni förtjänar tusen rosor och all beröm man kan få!

Fler nöjda föräldrar

... till tränarna i HFK:s P11 lag, ni är fantastiska! Ser alla i laget, peppar och coachar dem på bästa sätt, både som lag och individuellt.

Malin

... till Bylunds Bil som stödjer Önskeambulansens verksamhet på ett sätt som vi inte kan värdera! Ett extra stort fång rosor för att vi fick vara hos er och hålla vårt årsmöte.

Önskeambulansens styrelse

... till kommunalrådet Birgit Birgersson-Brorsson, Sölvesborg, för hennes löfte om att så mycket det nånsin går få uppmärksamhet på fallet Rishad Alizada, 23 år. Som BLT kunde rapportera häromdagen så ska han utvisas och måste lämna landet inom tre veckor. Tidningen rapporterade också att han, efter gymnasieutbildning och studentexamen rotat sig i Sölvesborg, fått fast arbete och egen bostad och dessutom förberedde sig på vidareutbildning till undersköterska.

Bert

Annons

... till Laila Johansson på studieförbundet vuxenskolan. Hon har med stort engagemang och tålamod stöttat oss i PF-BAS med att få på pränt lite sjukvårdshistorik i ett litet häfte. Stort tack!

En i gruppen.

... till Vänlige Peter i Kättilsmåla som i februari 2024 ”löste min dag ”genom att gå hem till sig för att hämta sin bil då min vägrade starta efter avfallshanteringen på sopstationen. Startkablarna kom till pass! Tusen tack Peter!

Mvh Lena

... till all personal på akutmottagningen och Moa på Karlskrona lasarett för ert vänliga bemötande under min vistelse där under två dagar i februari.

Yrselpatient

... till alla i Brf Nordstjärnan för ert engagemang om vår fastighet. Nu ser vi fram emot våren och vår ”oas”.

Eva och Thomas

... till socialchefen Robert Schelin i Olofström som tar upp det galna i att politiker har jour och tar emot samtal från utsatta. En stort fång rosor till honom och hans medarbetare som vågar och tar ansvar mot maktfullkomliga politiker.

I.P

Annons

... till Emma Jaenson och övriga journalister som engagerar sig i frågan gällande Carlskrona Läsesällskaps Biblioteks bevarande. Ni är guld värda och jag hoppas att berörda politiker lyssnar på er.

Tacksam kulturinvånare

... till den person som räddade min dag i tisdags när jag ramlade omkull vid Amiralens parkering och tappade min bil- och dörrnyckel från min jacka i fallet utan att märka detta förrän senare. Återfick dessa när jag chansade hos Maxi:s Kundtjänst som hade mottagit dessa. Tusen tack!

PH

... till skattekontoret i Sölvesborg för bra service och trevlig personal.

Ls

... till personalen på 4 ben smådjursklinik i Lyckeby för all vårdnad och omtanke jag fick under min sjukdomsperiod. Ni är guld värda! Stort tack för att ni gjorde mig frisk igen.

Katten Rocky

... till BUP i Karlskrona som hjälp vårt barn på så många sätt. Hoppas fler får den hjälpen vi fått.

Tacksamma föräldrar

Annons

... till sparbanksdirektören i Sparbanken i Karlshamn, vilken upplyser om fördelarna med att folkbokföra sig i kommuner med lägre skattesats, samt själv föregår som bra exempel. Kan man dessutom genom denna folkbokföring i en eftertraktad lägenhet erhålla besittningsrätt för framtiden, skapar detta ytterligare ekonomiska fördelar. Dessutom undanröjs besvärliga problem med bostadskö. Vad säger bankstyrelsen, skattemyndigheten, finansinspektionen med mera om detta initiativ?

Privatrådgivare

... till BLT som lyfter maktmissbruk inom Moderaterna i Ronneby. Dock vill jag tillägga att även personer från andra stora partier i kommunens styrelse missbrukar makt i olika sammanhang och särbehandlas efter eget tycke och smak.

Observant

Annons
Annons
Annons
Annons