Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ros: Till den som tog bort Wämöparkens djur – ”De som gnäller har inte besökt parken”

Dagens ros går bland annat till den ”vänliga och hjälpsamma tjej som svarar under habiliteringens telefontid och till övrig personal på habiliteringen Karlskrona för allt ni gör för oss som familj”.
Publicerad 19 maj 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Djuren i Wämöparken trivdes inte, menar insändarskribenten.
Djuren i Wämöparken trivdes inte, menar insändarskribenten.Foto: Christian Hylse

... till den ärlige mannen som hittade min plånbok och lämnade in den till polisen. Jag blev jätteglad.

Lola

Annons

...till arbetsledaren Håkan i Wämöparken som var vänlig att ordna en trevlig bordsplacering på dansbanan för oss på vår

65-årsdag

... till Karlskrona kommun som äntligen tog sitt förnuft till fånga och tog bort djuren från Wämöparken. De var överviktiga, misskötta och misshandlades ständigt av besökare. Besökare som kastade sten, matade den stackars geten med diverse klädesplagg, deras klövar förstördes i den steniga hagen och de allmänt vantrivdes. Alla som gnäller över detta har uppenbarligen inte besökt parken de senaste 10 åren.

PoI

... till min underbara läkare Johanna Elofsson på ortopeden i Karlskrona, som opererade min krossade axel.

Ulla

... till Per i röd bil som körde på min bil utanför Willys i Lyckeby. Olyckor kan hända alla så rosen får du för din ärlighet att du ringde upp mig direkt och tillkännagav dig.

Jenny med den vita Forden

... och tack till alla som ordnade vår gökotta på Wämöparken den 9 maj. Med grillad korv, kaffe och kaka, musik, bingo med allt arbete som det innebär. Tack!

Eva

Annons

... till Luddwes i Nättraby för mycket god service och trevligt bemötande.

Kund på Norra Möllebacksgränd

... till föräldrar och elever i Kättilsmåla som kämpar för sin skola och våra demokratiska rättigheter.

Några som tror på demokratin

... till ambulanspersonal, akuten, avd 49 och 37, Karlskrona lasarett, som tog så väl hand om mig när jag råkade ut för en olyckshändelse den 16 mars. Rosor även till den underbare ambulanskillen som körde mig till Malmö sjukhus samt till mina barn som funnits där och hjälpt mig. Utan er alla hade jag inte varit uppe och gått och kommit tillbaka så fort.

Birgitta

... till överläkare Malin Persson på hjärtmottagningen i Karlskrona. Tack för all omvårdnad och omsorg om mig.

Kenneth Ingemansson

... till Evelina Appelros som höll ett igenkännande och välformulerat vårtal vid Valborgsfirandet i Jämshög.

Jämshögs scouter och hembygdsförening

Annons

.. till Joel Sigfridsson som för nionde året upplät mark vid Mårtens backe, avverkat sly, monterat ett vackert bål, dragit fram el och ställt fram talarstolen inför Valborgsfirandet i Jämshög. Tack för att du tar dig tid mitt i vårbruket.

Jämshögs scouter och hembygdsförening

... till Bernt Larsson i Björkeryd. Tack för så fina lister och foder i sekelskiftesstil till vårt 1900 tals hus. Det känns fantastiskt att renovera hela vårt hus med äkta fina lister och foder på gammalt vis. Stort tack för din hjälpsamhet och för att vi fick tag i likadana foder som orginalet i huset. Det är tråkigt att sågen nu har fått avvecklas, vi med flera andra är tacksamma över träarbetet du gjort.

Familjen Ernstsson

... till frivilliga från brf Kvarnberget, Östergatan, Karlskrona, med Åke och Bibbi i spetsen som planterat nya blommor i blomsterurnorna. Den tidigare välansade utemiljön lyser nu av vårens och sommarens blomprakt till glädje för medlemmar och besökande!

A-L o K

... till avdelning 48. Tack för allt ni gjort för min man och vår pappa. Ett extra Tack till er som gick in och pratade lite extra med honom. Det lättade upp hans sista tid. En extra Ros till dej som satt hos honom de sista nätterna.

Från Hasses anhöriga

... Dagens ros till Monica i Lyckeby som hjälpte mej med barnen i onsdags .

”Tanten”

Annons

... till den vänliga och hjälpsamma tjej, jag tror hon heter Hanna, som svarar under habiliteringens telefontid. Hon gör allt och lite del med stor empati och förståelse. Tack till Hanna och till övrig personal på habiliteringen Karlskrona för allt ni gör för oss som familj.

Funkispapp

... till all underbar personal på avd Nejlikan Östralycke, akutavdelningen och medicinavdelning 9 i Karlshamn, som har medverkat till en mycket god omvårdnad av min mamma Gunn och er fina omtanke om oss anhöriga. Stort tack från Camilla med familj

Camilla Blomdahl

... till Bosse och hela gänget på ortopedtekniska avdelningen i Karlskrona, som alltid ställer upp och hjälper mig med hjälpmedel för mina båda droppfötter.

Christer Ottosson

... till elever, lärare och personal vid Fridlevstads skola samt Kalmar läns museum för den fantastiska Tidsresan som anordnades som en del i skolans 100-årsjubileum.

Pensionärerna som fick äran att medverka

... till energiknippet Gun-Britt Andersson Jämjö. Som ordnade en rolig återträff med oss gamla kollegor från vår tid i Jämjöhallen. Det blev en jättetrevlig söndagseftermiddag med musik och många glada skratt. Vi ser fram emot nästa träff.

Från oss alla som var där

Annons

... till sjuksköterskan och läkaren som trots stängning på samariten jourcentral tog in mig för sututering av såret på benet 13/5.

Linnéa

... till personalen som körde Ungskär från Yttre Park den 14/5. Ni gjorde vår resa fantastisk, lånade ut sjökort och kom med kikare för att få en titt på örnen på skäret. Tusen tack för en härlig upplevelse.

4 glada resenärer

... till hemsjukvården i Karlshamn för god vård av vår pappa och sambo Bo Ljung. Tack för allt stöd, all omtänksamhet och den bästa omsorg vi kunde önska.

Marie, Malin och Maria

... till veterinär Amanda på AniCura i Nättraby som på ett värdigt och fint sätt hjälpte min älskade katt Ester att somna in.

Irene

... till de glada tjejerna på PO Service AB som alltid är noggranna, och får min boning proper och fräsch.

Tacksam Berndt

Annons

... till alla frivilliga som gjorde att vi fick ett fantastiskt Valborgsmässofirande I Bredasjön i Holmsjö. Tjejerna i kaffestugan , killarna som grillade korv , dom som stod i entreerna , kören och trubaduren , vårtalaren . Killarna som kom med brandbilen från Holmsjö brandkår och Alexanderssons Maskinsnickeri m fl som ordnade det otroliga fyrverkeriet.

Holmsjö Hembygdsförening

... till mina svärföräldrar Magnus och Sonja i Björsmåla. Tack för att ni alltid ställer upp och hjälper oss i familjens ”krissituationer” och alltid finns som ett stöd i vår vardag. Ni är helt fantastiska svärföräldrar/föräldrar/morföräldrar och medmänniskor.

Fredrik

Annons
Annons
Annons
Annons