Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ros: ”Till de som hjälpte mig när jag ramlade”

Dagens ros går bland annat till till en snäll chaufför, en tandläkarklinik och till en fin chef.
Publicerad 6 maj 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
A big heart made of red roses is on display  at the flower show in Essen, Germany, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
A big heart made of red roses is on display at the flower show in Essen, Germany, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)Foto: Martin Meissner

... till avdelning 35 kvinnokliniken Karlskrona Lasarett, dag- som nattpersonal. Alla är underbara. Änglar! Jag har känt mig trygg hos er. Tack för god vård!

Margareta O

Annons

... Mats Holmer för en intressant guidning på Skärva på Valborgsmässoafton. Tack från intresserade lyssnare.

Besökare

... till de som hjälpte till när jag ramlade vid parkeringen på Bolsgården Mörrum när jag skulle till Majbrasan.

Frank Nilsson

... till Josefine Hjalmarsson och Eva på Gröna Praktikens tandläkarmottagning. Ni är guld värda!

Viola

... till Rödeby församling och deras aktivitetsledare Carina. Andersen och medhjälpare. Tack för en mycket trevlig valborgsmässoafton med god mat och gemenskap. Rosor och stort tack till Barbro Lundell och Tony Svensson för härlig musik och sång.

Tacksamma gäster

... till den snälla chaufför som körde mig med färdtjänst från Asarum till Skepparegatan i Karlskrona måndagen den 22 april. Han tog hand om min kvarglömda väska i bilen och såg till att jag fick den tillbaka. Tusen tack!

Ingrid Arvidsson, SRF

Annons

... till all personal på avdelning 49 på Karlskrona lasarett för fantastisk omvårdnad i samband med min operation. Ni är guld värda.

Jörgen

... till min fina chef Sandra Sällberg. Många kramar.

Rebecka

... till de personer som hittade min nyckelknippa, som jag tappade på Knösö Udde och ombesörjde så de kom till rätta.

”Hittaut letaren”

... till Karlskrona Kulturskolas duktiga elever och lärare som bjöd på en fantastisk Mello-show i Konserthuset den 27 april.

Imponerade konsertbesökare

... till Lena Carlsson & Cecilia Tingstedt på Distrikt syd i Astma och Alllergiförbundet för konferensen de ordnade för Distrikt syd den 27 April på Ronneby Brunn & I Direktörs villan i Brunnsparken. Ett mycket bra upplägg och ett enormt jobb ni har haft lagt ner på denna träff. Tusen tack igen.

Astma och Allergiföreningen Ronneby/Karlskrona

Annons

... till alla medverkande på Stålagården i Mörrum. Vi hade en lärorik och rolig dag hos er. Tack för att ni visar upp äldre hantverk för våra elever.

Elever och personal åk 4 Mörrums skola

... till fotvårdare Carola på fotvården Blekingesjukhuset Karlskrona. Stort tack för din behandling av mina fötter den 3 maj. Du är jätte skicklig och så noggrann, tack tack.

Elisabeth

... till Holmsjö hembygdsförening och Alexanderssons Maskinsnickeri för det fina valborgsmässofirandet och det magiska fyrverkeriet i Bredasjön.

Bybo

... till vår duktiga ordförande i Norje PRO, Ewonne Månsson, för en fantastiskt trevlig och välorganiserad resa till Polen, med div sevärdheter, och upplevelser, alltid tålmodig och hjälpsam, trots någon resenär som inte höll sig till schemat, tack. Nu ser vi fram mot nästa resa. Tacksamma resenärer.

Polenresenärerna

... till Trossö Buss, för mycket väl genomförd Busstransport Norje-Karlskrona tur och retur 28-30 april. Fantastiskt fin service att både bli lämnad och hämtad inne på Polenfärjan.

Norje PRO, som gärna anlitar er igen

Annons

... till Kronans Apotek i Kallinge samt på i Ronneby. Denna underbara serviceinriktade personal som jobbar där får en alltid att känna sig som en uppskattad kund då inga frågor är dumma, inget jäkt eller stress och inget försäljningssnack utan de kan mycket väl rekommendera en billigare produkt som är precis lika bra som den dyra! Ni är ett föredöme för många andra apotek så för min del går jag aldrig mer på något annat!

August Johansson

Annons
Annons
Annons
Annons