Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ris: Till arrangörerna av första maj i Ronneby – ”Talet redan över”

Publicerad 6 maj 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ola Robertsson socialdemokraternas huvudtalare vid första maj i Ronneby.
Ola Robertsson socialdemokraternas huvudtalare vid första maj i Ronneby.Foto: Jens Olander

... till Simon Fuglesangs insändare om att vi anställda inte får byta om på arbetstid. Som anställd själv måste jag säga att det här är det absolut minsta problemet inom Region Blekinge just nu. Finns oerhört mycket annat som man bör lägga energi, pengar och resurser på.

Anställd

Annons

... till arrangörerna för första maj i Ronneby. Planerade dagen för att höra Ola Robertsson tala. Kom till torget i Ronneby på utsatt tid. Då var talet redan över och han stod där med en blomsterbukett i handen. Hörde en herre i närheten säga ”Jag kom ju hit bara för att höra Ola” Det var bara för oss som lärt oss passa tider att vända hem.

Peter

... till Ronneby kommun till skillnad från andra kommuner inte erbjuder ”70+ gratis buss”. Efter allt som uppdagats i stadshuset är det lätt att räkna ut vilka ni prioriterar, er själva förstås, inte kommuninvånarna. Hur kan ni förvänta er något förtroende från oss. Det är lika illa för många av er ”förtroendevalda”.

70+ utan buss

... till Mjällbyhälsan. Att det inte finns en enda ledig tid till läkaren på över två veckor är skandal! Anställ en läkare till som kan ta emot patienter i Mjällby eller låt oss som är skrivna i Mjällby få träffa läkare i Valje. Gör om, gör rätt!

Patient skriven på Mjällbyhälsan

... till en av medarbetarna på Apoteket Hjärtat Asarum. Så sjukt otrevlig när jag lämnade in kasserade mediciner. Men det finns ju andra apotek.

Besviken kund

Annons
Annons
Annons
Annons