Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Dagens ris: Till alla som vattnar gräsmattan – ”Det är skamligt”

”En stor stickig riskvast till Socialnämnden samt politiker i Olofström som fortfarande inte förstått de allvarliga bristerna i den organisationen.”
Publicerad 19 maj 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Alla som vattnar sina gräsmattor tilldelas dagens ris.
Alla som vattnar sina gräsmattor tilldelas dagens ris.Foto: Janerik Henriksson/TT

... till hundägarna i Jämjö som slänger hundlortpåsarna i andras sopkärl. Ta hundlortpåsen med dig hem.

Inte hundens fel

Annons

... till den rörmokarfirma som inte vill slutföra ett jobb fullgott och få en nöjd kund. Sådant sprider sig.

Mona Gustafsson

... ja, en stor stickig riskvast till Socialnämnden samt politiker i Olofström som fortfarande inte förstått de allvarliga bristerna i den organisationen. Det är tydligt att det fattas både kunskap, kompetens och förmåga att ta till sig kritik och faktiskt förstå den. Att kommunen JO anmäls av tingsrätten nu är bara ytterligare ett bevis på stor inkompetens. Att flytta runt cheferna och tjänstemännen inom Socialförvaltningen ger ingen ökad kompetens när kunskapen inom olika områden inte existerar. Kommunen lever inte upp till lagen på något sätt, vare sig det gäller LSS hela hjälp och verksamhetsområde eller familjeutredningar. Här krävs en rejäl fysisk omorganisation gällande både chefer, tjänstemän och personal, men först måste nog en hel del politiker också bytas ut för dessa fortsätter att ställa sig totalt oförstående till problemet. Att gå till botten med saker har Olofströms kommun aldrig gjort. Det måste till kunskap och kompetens till det. Vilket Olofströms kommun saknar på många nivåer.

Sanna

... till alla som vattnar gräset att slösa så på dricksvatten för att ha en grön gräsmatta det är skamligt

Jag

... Till dej ”Tantolunden” som inte begriper att du inte kan åka kl. 15.00 för då stängs apparaten och tar inte emot ditt kort. Så denna chaufför gjorde helt riktigt så inget skäll på honom. Du blev väl upplyst om detta när du fick kortet passa på att åka på helgerna då kan du åka när som helst.

Också nöjd pensionär.

Annons
Annons
Annons
Annons