Hitta flytet

Ann-Christin Andersson, 61, bjöd på ett känslosamt träningspass med musik späckad av minnen för alla nära och kära som varit med på hennes resa. Från det att hjärtsjukdomen slog till med full kraft i maj 2016, genom den långa väntan till hjärtbytet för ganska exakt ett år sedan – och tillbaka till livet.
Foto:

Hitta flytet plus
Emelie Tibblin,39 och Nicklas Krona, 48, har ett stort gemensamt intresse. Lilla Wilma, som fyllde ett år i dagarna, är ännu för liten för att prova karate. Men med det humöret hon hittills uppvisat är hennes föräldrar fullständigt övertygade om att hon kommer att tycka idrott är roligt – vilken det nu än blir.
Foto:

Den röda stolen
Karin ”Koko” Bäckman dansar sig fram. För även om livet inte alltid är helt enkelt, väljer Hasslötjejen som är lyckligt lottad med två mammor att se det positiva i tillvaron. Hon är känd för att nästan få taket att lyfta på sina zumbapass.
Foto:

Hitta flytet PLUS
Lars-Göran Sirbäck, 70 år ung, började träna för framtiden när han avslutade sin hockeykarriär. Han bestämde sig för att det varje månad skulle finnas tolv kryss i hans almanacka. Ett för varje träningspass han gjort. 34 år senare kan han bara konstatera att han inte missat en endaste månad.
Foto:

Hitta flytet PLUS
Lena-Mari Larsson är en läsare som tänkte till om det här med sömn och en tillvaro som aldrig kopplar ner. I hennes fall var det ett ryggskott som skulle till för att hon skulle stanna upp och förstå att man inte kan köra på i 110 procent.
Foto:

Mer från Hitta flytet