Hitta flytet

Upptäck Blekinge
Att sitta och spela kort i en båt eller sova i ett tält, kan vara en minst lika minnesvärd och spännande upplevelse som att åka på en resa till fjärran land. Familjen Sofia Swartz och Jonas Porshult med sönerna Theo och Otto kommer förmodligen aldrig att glömma den sommaren de tog Mysan på släp och upplevde okända vatten.
Foto:

Hitta flytet PLUS
Camilla Sjögren bestämde sig för att springa två varv runt Stumholmen varje dag. Denna sin ”runstreak” (att springa en kort runda varje dag) kompletterar hon med hot yoga. Det är bara att göra som hon och sätta upp sig på vår lista. Alla som finns med där och som är prenumeranter på BLT, kommer att delta i våra utlottningar som vi kör under våren. Det är precis så enkelt som det låter.
Foto:

Så träffades vi
De möttes i stallet hos Karlskrona Lyckå Ridklubb för över 40 år sedan. Och blev vänner för livet: Britt-Marie Karlsson, Annette Olsson, Susanne Johansson, Irene Forsberg, Marja Petersson, Heléne Håkansson och Anneli Mårtensson. Saknas på bilden gör Carina Åkesson och Ann-Sofi Fredin-Lindström.
Foto: