Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Rusta upp kulturen utanför Karlskrona också

Alla vi kulturintresserade kommuninvånare ser med spänning fram emot att få ta del av allt vad det kommer att erbjuda. Säkert mycket fina och väldesignade lokaler för en rundlig summa i det nya kulturhuset.
Publicerad 17 juli 2019
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Det skulle vara fint om vi som begagnar oss av kulturhusen i kommunens ytterområden också kunde få någon liten skärv att rusta upp med.”
”Det skulle vara fint om vi som begagnar oss av kulturhusen i kommunens ytterområden också kunde få någon liten skärv att rusta upp med.”Foto: Simon Rehnström/SvD/TT

Det skulle vara fint om vi som begagnar oss av kulturhusen i kommunens ytterområden också kunde få någon liten skärv att rusta upp med.

I entrén till Jämjö bibliotek ligger en matta som man kan misstänka kom dit före kommunsammanslagningen. Sedan flera år tillbaka totalt uppsliten välkomnar den oss när vi stiger in i folkbildningens tempel.

Annons

Men vi klagar inte, den duger under denna torra sommar och till hösten kanske någon markägare kan bidra med lite granris som vi kan torka av skorna på.

Bokmal

Annons
Annons
Annons
Annons