Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Nu torgför jag mitt p-klagomål

Nu tycker vi att kommunens politiker bör använda sitt förnuft.
PARKERINGSKAOSET • Publicerad 6 december 2017
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Andreas Blomlöf

Nästan varje vecka är det olika föreställningar i Konserthuset i Karlskrona, men är det bara för boende i centrum och dem som har bra bussförbindelser? Hur ska vi som bor i norra kommundelen kunna besöka någonting på kvällen när det inte finns någonstans att parkera?

Stora ytor på torget står tomma, men där får man inte parkera för då blir det dryga p-böter. Själva var vi i Konserthuset i lördags kväll och såg och hörde Wisex julshow. Jättebra, men var skulle vi parkera?

Annons

Jag var kvällens chaufför så jag fick lämna mina äldre passagerare utanför i regnet. Vi var tidiga, med förhoppning om att få en parkering runt torget, så klockan var bara 17:45. De öppnade 18:00, då förstår ni att de fick stå ute i regn och kyla en stund. Showen började kl 19:00. Känns det bra, kära politiker?

Själv fick jag köra flera varv runt på gatorna innan jag fann en plats. Tänk vad onödiga avgaser jag släppte ut under "rundturen", som hade kunnat undvikas om vi fått parkera på torget. Jag vill fråga er politiker som bestämmer i stan: Är "nöjestaden" bara för dem som bor nära? Vi som bor i "skogen" vill också ha lite roligt och vi betalar lika mycket skatt som  övriga i kommunen.

Varför får vi inte parkera på torget på kvällen? Vill, vågar eller kan ni svara på mina frågor så gör det i tidningen så att alla övriga som tänker likadant kan få ett svar.

F.....ade skattebetalare

Annons
Annons
Annons
Annons