Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Ekenäs bad och camping måste förbättras

Under säsongen har gräsytor inte varit tillräckligt klippta, badstranden har varit dåligt underhållen, och flaggstången har saknat flagga.
Ronneby • Publicerad 8 februari 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
En välskött och ren omgivning är avgörande för att skapa en positiv upplevelse för besökare.
En välskött och ren omgivning är avgörande för att skapa en positiv upplevelse för besökare.Foto: Christian Hylse

Jag vill framföra några synpunkter angående driften av Ekenäs Bad och Camping i Ronneby under den senaste säsongen. Tyvärr har upplevelsen varit långt ifrån optimal, och det finns flera områden där förbättringar behövs. Kiosken har tyvärr haft allt för begränsade öppettider för både badgäster och turister. Det är viktigt att erbjuda tillgänglighet och service under hela dagen för att skapa en trivsam miljö. Det har saknats tillräcklig information om faciliteterna, och det har varit svårt att köpa glass. På fina baddagar bör det vara möjligt för besökare att njuta av denna typ av service.

Under säsongen har gräsytor inte varit tillräckligt klippta, badstranden har varit dåligt underhållen, och flaggstången har saknat flagga. En välskött och ren omgivning är avgörande för att skapa en positiv upplevelse för besökare. Campinggäster har mötts av en dåligt städad servisbyggnad och brist på toapapper.

”Det är viktigt att snabbt och effektivt kunna erbjuda hjälp när besökare behöver det.”
Willy
Annons

Det är nödvändigt att hålla dessa faciliteter i god ordning för att skapa en trivsam och hygienisk miljö. Trots tillgängligt telefonnummer har svarsfrekvensen varit otillräcklig. Det är viktigt att snabbt och effektivt kunna erbjuda hjälp när besökare behöver det.

Ekenäs Bad och Camping är en populär destination för badgäster, campare och turister. För att bevara och stärka Ronneby kommuns turism är det avgörande att erbjuda en välskött och inbjudande anläggning. Jag hoppas att ni tar dessa synpunkter på allvar och vidtar åtgärder för att förbättra upplevelsen för alla besökare.

Det är oklart var de resterande sex övernattningsstugorna har tagit vägen.

Willy

Annons
Annons
Annons
Annons