Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: ”Till personalen på simhallen efter att min barn fick en reaktion”

I veckan har personalen på onkologiska dagvården i Karlskrona fått rosor, ”för deras kunskap, empati och trevliga bemötande.”
Publicerad 4 februari 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Sjukvård i bästa klass”, skriver signaturen R Henriksson.Foto: Mattias Nilsson

... till fastighetsskötare på Kvarter Hinseblick och Södra Fogdelyckagatan 23. Vi tycker att han är väldigt trevlig och duktig.

Ann Kristin och Ellen

Annons

... till Johan Törnström, mag- och tarmföreningen i Blekinge, för att ni i 30 år arrangerat dessa fantastiska kabaréer med proffsiga och bra artister som har underhållit oss. Tack för att musiken och ljudet sänktes i andra avdelningen. Då blev det än mer njutbart! Stort tack!

Kerstin

... till vårt lilla samhälles moderna ”byfåne”. Tidig morgon lusläser han internets nyheter innan han påbörjar en av dagens fyra vandringar i samhället, träffar och pratar med ”alla”, uppsnappar allt och för det vidare till andra. Vi behöver ingen lokaltidning, det som skrivs i tidningen har ”byfånen” meddelat oss dagen före. Vi saknar honom när han ett par gånger per år tar en tvåveckors semester i Thailand.

Yan Hass

... till den vänlige man som hjälpte mej få luft i däcken. Stort Tack från den okunniga damen.

Ingrid Svensson

... till Dr. Livia Duner Holthuis och personalen på onkologiska dagvården i Karlskrona för deras kunskap, empati och trevliga bemötande. Tack för en fantastisk vård.

Janne, patient

... till läkaren Björn Olsson på Karlshamns lasarett som gjorde min undersökning så smärtfri som möjligt. Även till sjuksystrarna. Trevlig pratstund till Er alla.

Birgitta

Annons

...till Hasslöpendeln, m/s Estelle, som först av alla båtar startade trafiken efter islossningen. Tack till besättningen: Sonja, Christian och Joakim, alltid lika glada och hjälpsamma.

Lars på Saltö

... till de fantastisk människor som hjälpte mig när jag cyklade omkull vid Fredrikskyrkan i morse. Jag är så tacksam.❤️

Mia Thyberg

... till avdelning 58 Karlskrona med läkare Tobias och all personal för en toppenvård och ett fint omhändertagande. Sjukvård i bästa klass.

R Henriksson

... till all fantastisk personal på Karlskronas lasarett, avdelning 58. Ni tog så väl hand om vår farmor Karin Hoberg när hon låg inlagd hos er och det betydde så mycket för oss alla i familjen. Ett stort tack!

Maria

... till Fyra Ben i Lyckeby som kom till Fågelmara söndagen den 28 januari 2024 så att vår älskade katt Ante fick somna in i sitt hem. Tack Nina.

Så saknad

Annons

... till Marinens Musikkår och Hornblåsarna för en fantastisk konsert i Amiralitetskyrkan i söndagen den 28 januari. Otroligt fint! Hela kyrkan fylldes av musik från alla håll! Har inte varit med om en sådan upplevelse tidigare! Hjärtligt tack!

Kerstin på Saltö.

... till Bjarne på Amoria begravningsbyrå. Underbar service, rätt man på rätt ställe!

Sigbritts dödsbo

... till våra fina och omtänksamma grannar på Slånbärsvägen i Olofström som alltid ställer upp och hjälper till när det behövs. Ni är guld värda.

Kerstin och Bertil

... till båtexperten båtbyggaren Gösta Pettersson. Tack för att du gör det så bra pappa. Älskar dig båtexperten

Många fina kramar från din dotter Rebecka Pettersson

... till Sylvia A och Emma J på BLT som i dessa orostider och informationsregn bidrar till att vi vanliga människor begriper lite mer av vad som sker och har skett i Sverige och i världen. Snälla fortsätt med ett arbete och era texter till oss. Det har aldrig varit viktigare än nu i dessa orostider.

Prenumerant

Annons

... till alla de hjältar som fortsätter sanera kusten i Pukaviksbukten efter den av Marco Polo och TT-Line orsakade miljökatastrof. Ni är verkligen värda att hedras. Kämpa på!

Richard Lindborg

... till personalen som kvällen den 29/1 tog emot mitt samtal i Karlskrona simhall då mitt barn fått en reaktion från simbassängen. Med ett genuint, lugn och omtänksamt samtal med snabba åtgärder ger det vår familj en trygghet att komma tillbaka till er.

Tacksam familj

... till tjänstemännen i Sölvesborgs kommun som har kurage nog att stå upp för sin heder, heja er.

Anette

Annons
Annons
Annons
Annons