Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: ”Till er som gör småkonstverk till lotteriet på Konstrundan”

Veckans ros går till Linda på Lyckeby bibliotek som hjälpte till att låsa upp cykeln när låset krånglade och till Rasmus, vaktmästare på Kabo, för att du hjälpte till att hitta en nyckel bland soporna.
Blekinge • Publicerad 26 maj 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Guldkant för oss som inte har råd att köpa några dyra verk. En lott för 100 kronor och du får något med dig hem.
Guldkant för oss som inte har råd att köpa några dyra verk. En lott för 100 kronor och du får något med dig hem.Foto: Lena Ehring

... till ortopedläkare Erik Bergvall, Karlskrona lasarett och akuten med personal den 15 maj som på eftermiddagen tog emot mig med ert professionella engagemang, ett stort tack till er alla som jobbade då för er omtänksamhet för patientens bästa. Om alla vore som ni hade allting fungerat perfekt.

Tacksam patient

Annons

.... till Mjällbyhälsan. Ett stort fång rosor till tjejerna för ett positivt bemötande, alltid lika hjälpsamma. En extra ros till Jasmin för ditt stora engagemang.

”En biljett till Mallorca”

... till alla mina medarbetare på Ronneby Hälsocenter och Blekingesjukhuset i Karlskrona för en oförglömlig dag och för blommor och presenter, när jag nu efter 37 års anställning i landstinget/Region Blekinge och totalt 54 års anställning som hantverkare blir pensionär. Tack!

Bengt Mårtensson

... till SKPF avdelning 94 som fixade en härlig busstur till Danmark . Mycket trevligt och mysigt med god frukost och middag på vägen. Det gör vi gärna om igen 😊

Vi som var med

.... till Linda på Lyckeby bibliotek som hjälpte mig att låsa upp cykeln när låset krånglade. Många fina röda rosor till dig!

Tjejen med den blåa cykeln

... till alla som hjälpte till med våra kalvar i Gåragöl, Gaslunda den 12 maj.

Kjell med familj.

Annons

... till min favorit Matilda på frivården som orkar lyssna på mig och ger mig stöd och motivation till att fortsätta gå vägen längs lagens långa arm! Tack, ditt stöd betyder verkligen mycket!

Mvh en buse

... till Fridlevstads unga örnar som bokade och stod för kostnaden av teatern med Anki och Pytte. Det blev en fantastisk dag för förskolan som fyller 50 år! Barn och pedagoger tackar!

Gomorronsol förskola

... till Ica supermarket Sölvesborg, Sölvesborgs hunddagis, Musikskolan i Sölvesborg, Gemlaboden i Sölvesborg, Handbollsklubben i Sölvesborg, skolor och boenden för att ni har tagit emot våra elever ifrån Valjevikens folkhögskola för praktik detta läsåret, ni är guld värda för våra deltagare och oss!

Valjevikens folkhögskola

... till Café Sött & Salt i Kristianopel för trevligt mottagande och god mat. Dessutom en intressant guidning av kyrkan.

En av damerna

... till Mats Hansson för ditt inlägg angående ungdomsfotbollen i Karlskrona.

Thomas Johnsson

Annons

... till Harasjömåla fiskecamp. Tack alla ni som jobbar och sliter på denna pärla. Fem stycken östgötar bockar och tackar för ett par fina dagar hos er.

Ante

... till hela avdelning 55 på Karlskrona lasarett för god vård och omsorg, så snälla och kompetenta killar och tjejer som jobbar där. Tack för att ni finns.

Stefan Karlsson

... till präst Wiktor, ledare Moa och ungdomsledarna i Rödeby församling för deras suveräna arbete under vår konfatid! Mängder med glädje!

Grupp svart

... till Yvonne i Strömsberg som hjälpte mitt barnbarn med en pikétröja! Den blev perfekt.

Mormor

... till de båda Sölvesborgsföretagen Hjalmarsson och restaurang Blåregn. Rosor till Hjalmarssons VVS-avdelning med chefen ”Micke” i spetsen. Att ha akuta vattenskador i sin fastighet en fredag eftermiddag tillhör inte det roligaste här i världen. Bara att komma i kontakt med en hantverkare per telefon är ju en bedrift. Numera ska ju allting gå via ”chatten”. Men ”Micke” och hans kollegor var tillgängliga och ställde upp två fredagar med åtgärder. För detta är dom värda stora buketter.

När det gäller restaurang Blåregn, med ägarparet Ulrika och Anthony i spetsen så driver dom sin verksamhet på ett fantastiskt bra sätt och har bra hjälp av duktig serveringspersonal. Maten får lätt 15 poäng på en 10-gradig skala. Således två bra företag som visar att duglig personal utgör stommen i företaget.

Annons

Ericsson

... till den fantastiska personalen på Näckrosen Gustavsborg som gjorde det så fint de sista åren för vår mamma Stina med ert lugna bemötande, värme och omtanke. Ni är guld värda.

Tack Lisbeth Ingrid och Lotta

...till arbetsledaren Håkan i Wämöparken som var vänlig att ordna en trevlig bordsplacering på dansbanan för oss på vår ”65-årsdag”.

Birgitta och Kjell

... till Susanne Demåne och alla övriga konstnärer som gör små ”konstverk” till lotteriet på Konstrundan. Guldkant för oss som inte har råd att köpa några dyra verk. En lott för 100 kronor och du får något med dig hem. Lite konstigt att en del konstnärer skyller på att de inte hunnit. Man har ju ett helt år på sig!

Konstrundebesökare

... till krögaren Marcus Paci med personal för att ni gjorde vår bröllopsfest på Karön magisk! Fantastisk mat och service. Varmt lycka till i sommar, vi ses!

Robert Rebecka

... till Rasmus vaktmästare på Kabo för att du hjälpte mej att hitta min nyckel bland soporna.

Annons

Kathe

... till Moderaterna i Olofström som vågar ifrågasätta och inte är rädda för att belysa kommunens problematik på ett sakligt och sunt sätt, man önskar bara att resten av politikerna i de andra partierna hade samma driv, kompetens och förändringsvilja. För Olofströms kommun inklusive de kommunala bolagen behöver verkligen stora förändringar och ett större politiskt och tjänstemannamässigt ansvar. Att göra som man alltid har gjort och att tiga och sopa problemen under mattan är en taktik som slutat fungera för länge sedan. Ett stort fång rosor till Moderaterna som har kurage att lyfta ” besvärliga” frågor. Heja er!

Susanne

... till sjukvården Blekingesjukhuset. Min höftled hoppade av, ont, ont… Först SOS larmtjänst - ambulanspersonal - akuten Karlskrona - röntgen - tillbaks till akuten - ortopeden för att rätta till kulan - röntgen igen (koll) - akuten, sen hem. Jag vill tacka alla som var med i alla dessa steg. Ni gjorde ett fantastiskt jobb.

Stickan

... till Norjes PRO för den härliga vårfesten, med god mat & bra musik. Ni är jätteduktiga!

Britt, Gun, Viola, Kjell & Stina

... till Briggen Tre Bröder från Listerlandet som bjöd på härlig och glad musik samt lite listerländska måndagen 2024-05-20 i Pingstkyrkan, Asarum! Ni är bäst! Rosor också till alla som arbetar med cafekvällarna! Trevligt och socialt initiativ!

Nöjd besökare

Annons
Annons
Annons
Annons