Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: Till alla vid Kättilsmåla skola – ”Ge inte upp”

Ros har gått till dem som kämpar för att Kättilsmåla skola ska få vara kvar och till till Sölvesborgs kommun för deras duktiga personal på ”Trygg hemgång”.
Blekinge • Publicerad 1 april 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kämpa!, skriver signaturen ”Farmor”.
Kämpa!, skriver signaturen ”Farmor”.Foto: Charlotta Bäckström

... till SPF Belganet-Hallabro för en trevlig eftermiddag i Belganet Harmoni för god påskmat från Thai och film och fika och lotteri och trevligt umgänge. Tack alla.

AC

Annons

... till familjen som kom hem och lämnade sonens borttappade Ipad på Knösö fredagen den 22 mars. Vi hann inte ta era namn men är evigt tacksamma!

Familjen Wahlqvist

... till Uffe och Stefan på Contan i Ronneby som alltid är så positiva och glada. Tack för allt gott ni delar med er av. Både skratt och goda bakverk på lördagsmorgonen.

Sixten och Sofia

... till Butik 3 på Amiralen i Karlskrona. Tack för superfin och bra service när vi köpte ny mobil lördagen den 23 mars. Tusen tack!

Rosa IPhone 15

... till den ”morfar” eller ”farfar” som i söndagsmorse tillsammans med sitt ”barnbarn” städade vid cykelbanan utmed gamla E 22:an i Sölvesborg.

IM

... till alla elever och föräldrar, vid Kättilsmåla skola, ge inte upp, KÄMPA för att skolan ska få vara kvar i nuvarande läge.

Farmor

Annons

... till personalen på Ekliden, avdelning 3, för ert stora engagemang, er omtanke och all vänlighet.

Inger

... till er i den mörka Skodan som så snällt erbjöd samt skjutsade oss till vår bil när vi hamnat i hagelskur och gick genomblöta och frusna på Stärnö. Stort och varmt tack!

De två genomblöta med vita bilen

... till Sölvesborgs kommun för deras duktiga personal på ”Trygg hemgång” där arbetar verkligen rätt personer på rätt plats. Trevliga, lyhörda både mot patient och anhöriga, vi kunde verkligen känna oss trygga med er.

PA och anhörig

... till Elgiganten i Karlshamn som har superduktig och hjälpsam personal. Tack snälla Robin för att du lyckades få bort viruset (hunden) i min dator!

Gunn

... till alla PRO-medlemmar (speciellt i Bräkne-Hoby) Önskar er en riktigt trevlig, solig och lugn påskhelg med nära och kära.

Gunn

Annons

... till hemtjänsten Lister för ert fina engagemang mot vår mamma Hulda genom att motivera, stötta och stimulera henne så gott det gick. Vi är så tacksamma.

Mona Kerstin Lena

... till våra härliga körledare Bibbi Salomonsson och Maria Duvald, som fick ihop denna fantastiska musikal-konsert i Listerkyrkan med gästsolisten Sally Jönsson, musikerna Anders Nilsson och Robin Duvald. Rosor även till våra egna solister Sven Welander, Veronika Persson, Madde Olsson, Gitte Berntsson och Louise Nilsson, konferencier Anna Rydberg och inte minst Kjell Ljunglöf och Bertil Nilsson, som alltid ställer upp i entrén med Lasse Axelsson som reserv. Tänk att få vara med i denna gemenskap.

Sångarna i Sölvesborgs körsällskap

... till Marie och Sussi, som tar hand om oss på Träffpunkt Trossö, af Klint, på ett fantastiskt sätt. Ni ordnar trevligheter, fikastunder, utflykter och håller i gympa pass på ett fantastiskt sätt. Tack för att ni finns och håller oss igång.

Gympagruppen

... till veterinär Amanda på Anicura Djurklinik i Nättraby. Som så värdigt och fint hjälpte min älskade katt Ester att somna in.

Irene Björkman

... till sjukgymnasten Malin, Lyckeby Vårdcentral, som med sitt lugn och stora kunnande hjälper mig med min ryggvärk. Efter tejpning känns det mycket bättre. Tack!

HM Rödeby

Annons

... till Nathalie Ridell som tar sig tid för att guida oss från Blekinge Folkhögskola runt Japanska trädgården i Brunnsparken! Med stort engagemang och brinnande intresse berättar hon så varmt om tankar bakom trädgårdens tillkomst och framtid. En sann ambassadör för sitt jobb och den fina parken vi får njuta av alla tider på året!

Birgitta med sina fina seniorer

... till hemtjänstpersonal, ambulansen och personalen på akuten i Karlskrona. Den 26 mars då jag skadat mig var ni alla så gulliga, hjälpsamma och proffsiga. Stort tack för den hjälp ni gav mig. Glad Påsk!

Inga-Lill

... till signaturen ”Tröttnat”. Så bra skrivet om införandet av tolkavgifter i Region Blekinge. Självklart ska man klara sig utan tolk om man bott i Sverige i två år eller mer!

Skattebetalare

... till trevlig busschaufför i stadens bussar, som plockade upp mig och rullatorn vid Sunnavägen onsdagen den 27 mars.

Hjördis

Annons
Annons
Annons
Annons