Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ros: ”Snöröjningen i Ronneby – ett hjältedåd”

Veckans rosor har fina och hjälpsamma grannar fått. Även polisen, Jeanette på Wämö Vårdcentral och Erki på ICA Träffen i Jämshög har fått rosor.
Blekinge • Publicerad 28 januari 2024 • Uppdaterad 29 januari 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Snöröjarna får rosor.
Snöröjarna får rosor.Foto: Bo Åkesson

... till Erki på ICA Träffen i Jämshög, en man med hjärtat på rätta stället. Tack för hjälpen och omtanken.

Irene i Näsum

Annons

... till BLT för att ni namngav de giriga Ica-handlarna som lurade till sig pengar i den så kallade insiderhärvan. Tack, nu vet jag vilka butiker som ska undvikas.

f.d. Ica-kund

... till Karlskrona SOK med Robert Hedman och Fredrik Nilsson i spetsen för ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande under Piggelinens friluftsdagar den 17 januari och 19 januari. Ni är föredömen för skidsporten!

Lärarna på Piggelinens mellan- och högstadium

... till alla som på något sätt hjälpt till att fixa så fina längdskidspår på Karlsnäs.

Pernilla

... till tidningsbuden som oberoende av väder troget lämnar morgontidningen i brevlådan. TACK!

ILJ

... till Olofssons Kyl-och däckverkstad för som alltid suverän och snabb service. Ni är verkligen föredömen för hur en verkstad ska vara! Stort tack för nytt batteri!

Audi

Annons

...till Jotac på Ölandsgatan. Inte nog med att de skottar snö. De hjälpte oss också i lördags den 20 januari att bära våra tunga matkassar till dörren. ”Inga problem” sa de glatt när vi tackade.

Tacksamma

... till Christian Hylse, för en fin porträttering av en Karlskronaprofil, som påminner oss alla om medmänsklighet och att det finns så mycket mer än blott det ögat ser. Så vacker skildring!

Varm i hjärtat

... till den fantastiska personalen på Lindebo avdelning 2. Alltid positivt bemötande och fin omsorg för era boende. Känns tryggt för både mamma och oss som anhöriga att ni nu blivit det bästa teamet. Jag hoppas ni stannar kvar.

Anhöriga

... till fyra fina systrar: Alicia & isalii & Amanda & Estrid. Tack för att ni är så fina och underbara. Jag älskar er så mycket fina ni.

Många fina kramar från Rebecka Pettersson

... till Mjällby Hälsan, doktor Jasmin och hans fina personal, som tog hand om mig när jag kom in akut med min skadade arm. Ni är helt otroligt fantastiska. Tack för att ni finns.

Benny

Annons

... till Charli (Ronneby miljöteknik), för trevligt bemötande och hjälp med att jag fick strömmen tillbaka. Även till Lotta, som alltid är så vänlig och hjälpsam.

GJ

... till den trevliga damen från äldreomsorgen, Lotta, som bytte mitt trygghetslarm den 18 januari. Jag fick inte bara ett nytt, utan fick lätta mitt hjärta. Du tog dig tid att lyssna. Du gjorde min dag.

Tacksam Larmtagare

... till Emma Jaenson. Stort tack för dina klarsynta och uttömmande inlägg på ledarsidan.

BLT-fan

... till Capio vårdcentral Ronneby. Alltid vänligt bemötande från reception, läkare och sjuksköterskor. Mycket tacksam för den hjälpen jag alltid får!

Göran Folkesson

... till hembygdsföreningen Facklan i Hällevik för en mycket trevlig kväll med god mat och dricka, fantastisk underhållning av sång-gruppen Briggen Tre Bröder och ett mycket trevligt bildspel om Facklans yrkesverksamhet av Jonny Hilmansson.

Gunnar och Ella Pilthammar

Annons

... till sjuksköterskorna på Hälsohuset, Vedeby som har vårdat och omlagt mitt bensår som nu är ok. Ni är guld värda.

Sten (i Knackbaren)

... till Sorento i Karlskrona som ordnade så fint i fredagskväll när vi firade vår 40-åring. Tusen tack!

Fam. Mazetti

... till Nina på Fyra ben som hjälpte oss med vår akut sjuka newfoundlandshund. För fint och professionellt bemötande samt god service trots helg i vinterväder. Tusen tack för att du hjälpte oss!

Björnan Chindra <3 med tacksam matte och husse.

... till trafikpolisen Kristianstad (Skåne) som kommer till Sölvesborg och Listerlandet och gör kontroller.

Sheriffen

... till alla som hjälpte till när jag välte med min permobil på övergångsstället vid Lokstallarna när jag kört på en isklump på övergångsstället som inte var plogat.

Jalle

Annons

... till er som skötte snöröjningen i Ronneby bostadsområden efter det sista ymniga snöfallet. Det var ett hjältedåd.

Vaken

... till Jeanette på Wämö Vårdcentral. Tack för din förståelse, och för att du tog dig tiden att göra det där lilla extra för mig och min son, fredagen den 19 januari. Det betydde oerhört mycket.

Hanna

... till Marie Staffas och hennes medhjälpare i Ronneby kommun. Hon ställer alltid upp och har alltid perfekta lösningar.

KSCH

... till våra fina och hjälpsamma grannar som alltid ställer upp när det behövs. Ni är guld värda!

Kerstin och Bertil

... till fina människan på sin födelsedag I dag fina Cecilia Bovbjerg Jag älskar dig finaste rara vännen.

Många fina kramar från Rebecka Pettersson

Annons

... till den lugna, tålmodiga och förstående kvinnliga polisen som den 24/1 hjälpte multisjuka T med att skaffa sitt id-kort, samt var behjälplig med pass-ansökan för barnen. Att inte krångla till det utan gjorde det så smidigt det bara gick. Tänk om alla kunde se problemet och hitta lösningar så som du gjorde. Tack!!

Han i rullstol utan röst

... till Trygghetsvärdarna Sölvesborg ställer alltid upp om man ringer, de skapar trygghet och ro i Sölvesborg.

Sheriffen

Annons
Annons
Annons
Annons