Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ris: Parkeringsirritation kring böter – ”Häxjakt”

Veckans ris har gått till Blekingeregionens chefer och till kulturnämnden och ledningen för beslutet om att flytta Kättilsmåla mellanstadium till Spandelstorp.
Blekinge • Publicerad 31 mars 2024
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Dagens ris handlar bland annat om parkeringsböter.
Dagens ris handlar bland annat om parkeringsböter.Foto: Lena Ehring

... till Blekingeregionens chefer som behandla våra skattepengar som om det vore monopolpengar (monopol är ett spel där man köper och säljer med papperspengar).

Skattebetalare

Annons

... till kulturnämnden som skiter både i barnen och föräldrarna när man tar beslut om att flytta Kättilsmåla mellanstadium till Spandelstorp. Den gemenskap och trygghet som barnen har på Kättilsmåla skolan som ni nu tar ifrån dem. Så kan ni inte på fullaste allvar mena att ni gör de för ”barnens bästa”. Fult att även skicka ut ett sådant beslut så att ingen har möjlighet att opponera sig mot det på så kort tid. Sen har ni politiker inte ens mage att komma ut och prata med föräldrarna själv utan skickar rektorer som ska ha informationsmöte med oss. Fy skäms!

Besviken förälder

... till ledningen, som vill flytta barnen vid Kättilsmåla skola. Låt den få vara kvar hela biten upp till 6:e klass, annars dör orten ut. Här är så underbart att bo, så snälla lyssna på barnen med dess föräldrar nu, innan det är för sent.

farmor

... till Sölvesborgs kommun som sätter parkeringsböter i vissa bostadskvarter när man står på kommunens gräsmatta eller gräskant, för bland av och pålastning med mera. Man står inte i vägen för någon, och det har funkat i decennier. Om det nu är så ge då parkeringsböter till alla i bostadskvarter som står på kommunens gräskanter, välj inte ut vissa för att någon är irriterad och bedriver häxjakt, just där och då. Mycket tråkigt agerande, gör lika och gör rätt.

Mycket Besvikna

... till Kith Mårtensson, vice förbundsordförande för Blekinge Moderaterna, som inte verkar ha en aning om kritiken mot Ronnebymoderaten!

Blekingekvinna

Annons
Annons
Annons
Annons