Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Debatt

Dagens ris: Gruset är inte bortsopat – ”Hallå, det är maj månad nu!”

Veckans ris går till Ronneby kommun som fortfarande inte har sopat gatorna rena från grus och till till motorburen ungdom i Sölvesborgs kommun.
Blekinge • Publicerad söndag 04:00
Detta är en opinionstext i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
... maj månad och gatorna är fortfarande inte rena från grus.
... maj månad och gatorna är fortfarande inte rena från grus.Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

... till BLT som inte tar in vår notis i Föreningsnytt. Konstigt att den kommer in i Sydöstran men inte i BLT? Kommer den mot förmodan in så är det 3-4 veckor efter aktuell notis och långt efter den kommit in i Sydöstran?

Birgitta för Kvinnor i Samhället

Annons

... till Ronneby kommun som fortfarande inte har sopat gatorna rena från grus! Hallå, det är maj månad nu! Så dåligt skött!

Besviken kommuninvånare

... till BLT, Nöjessidan. Influencers, etablerade artister , som syns i alla veckotidningar, ger ni 2-3 helsidor. Inte en rad, inte en bild har ni plats för oss ideella, lokala kulturarbetare.

Anita Bengtsson.

... till ordförande Bengt- Åke Karlsson Moderaterna i Sölvesborg. Hur kan du skriva att vi väljare inte begriper någonting? Du borde avgå och ta dina kompisar med er. Skäms moderater och socialdemokrater i Sölvesborg Blekinge.

Sölvesborg

... till motorburen ungdom i Sölvesborgs kommun. Som förälder kan du visa barnet modell för ett respektfullt beteende. Barn gör inte som vi vuxna säger, utan de tar efter det vi vuxna gör. Genom att lyssna när barnet pratar och visa intresse för det som barnet berättar visar du barnet att du respekterar hens tankar. På så sätt kan du bygga en starkare relationen till ditt barn och lära barnet ett respektfullt beteende. Sluta störa folk i kommunen! Folk vill ha lugn och ro där de bor!

Sheriffen

... till vårdcentralen. Ringer två minuter över åtta så finns det inga lediga tider. De säger ”vi arbetar på att få fram flera tider men försök senare”. Det är många med mig förtvivlade över. De vet inte hur de ska komma i kontakt med läkare utan ringa 1177. Många gör fel och slår riktnumret framför 1177. Jag har också haft trygg hemgång och jag fick bra hjälp. Därefter har jag haft hemtjänst. Men personalen kan ej svenska. De ska vara undersköterskor. Men de kan inte ta ett blodsocker. Då kommer dem med blodtrycksmanschetten. De vet inte hur man gör. En anhörig fick komma och hjälpa och ringa sjuksköterskan. Tänk om det gäller er mor och far!

Anita

Annons
Annons
Annons
Annons