Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Allt mer att ha koll på när det gäller företagsbilar

Det är mer komplicerat att välja en företagsbil idag än för bara några år sedan.
- Ja finansieringslösningar, skatter, drivmedel och tillbehör är bara några av de delar där det finns många fler valmöjligheter än tidigare, säger Fredrik Huselius på Ahlberg Bil. Vikten av rätt stöd och information när du ska välja bil och lösningar kring den är därför helt väsentligt för att ett företag ska få det paket som bäst passar deras behov.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

För oss är det oerhört viktigt att lyssna på kunderna och sätta ihop lösningar som passar deras behov.

- Ja, på lokala marknader som vår, är det viktigt att man hittar en lösning som är anpassad för kundens behov. Så att lyssna in och förstå är helt avgörande, säger Fredrik.

- Och det är mer komplicerat nu än förr. Det finns många fler valmöjligheter och det är inte alltid så lätt att veta hur man ska navigera.

- Det de flesta frågar om idag är drivmedel. Bensin, diesel eller el? Eftersom el-bilar har klivit in så starkt är det många som tittar på det alternativet, samtidigt har el-bilen både fördelar och nackdelar. Vad du ska välja har helt och hållet att göra med dina behov.

”Med Volvo Business Lease har du därför den kontroll du behöver. Här ingår bil, försäkring, service, finansiering och administration.”
Fredrik Huselius, Ahlberg Bil

Skatterna är en annan del av bilägandet som alltid påverkar starkt. Och som förändras hela tiden. Bonus malus har påverkat marknaden och nya skatteregler ser ut att ytterligare förändra villkoren för en företagsbil.

- En av de viktigaste kriterierna för ett företag är alltid kostnadskontrollen, säger Fredrik. Med Volvo Business Lease har du därför den kontroll du behöver. Här ingår bil, försäkring, service, finansiering och administration. Du får allt samlat under en och samma faktura och har bra koll på dina kostnader över hela perioden.

Sedan några år tillbaka betraktas Volvo som ett stabilt premium-märke. Det har haft stor betydelse för tjänstebilsmarknaden. - Det var både en lyckad och nödvändig förändring, säger Fredrik Huselius. Var femte ny bil som rullar ut på svenska vägar är en Volvo och jag känner mig stolt över att vara en del av denna expansion.

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Så ökar du livslängden på din bil

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Stadsbilen som elektrifierar vardagen

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Allt fler väljer tryggare begagnatköp

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se