Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Allt fler väljer tryggare begagnatköp

Skatterna och pandemin gör att allt fler väljer att köpa begagnat när de ska byta bil. Men att köpa begagnat har ibland förknippats med otrygghet och osäkerhet. Det driver fram nya lösningar och paket för att ett begagnatköp ska vara lika tryggt som att köpa en ny bil.
– Vårt nya trygghetspaket Begagnatboxen, har slagit väl ut hos kunderna. Det ger precis den trygghet du efterfrågar i ett begagnatköp, säger Hannes Andersson, säljare på Ahlberg Bil i Karlshamn.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Samtidigt som pandemin härjar och skatterna på nya bilar blir högre, väljer allt fler en begagnad bil.

- Ja, dels kör folk mer bil under pandemin, inte minst för att kollektivtrafiken känns så osäker. Den nya fordonsskatten bonus malus har också ökat kostnaderna för den som vill köpa en ny bil. Tillsammans innebär detta att ett begagnatköp kan framstå som alltmer attraktivt, menar Hannes Andersson.

Dock upplever en del kunder att det kan vara svårare att köpa en begagnad bil. En äldre bil går lättare sönder, det kan vara svårt för kunden att kontrollera bilens kvalitet och man kan känna sig osäker på vilka garantier som gäller om något skulle vara fel.

Den ökade efterfrågan har på senare år drivit fram nya trygghetslösningar, så att ett begagnatköp inte ska vara eller kännas så ovisst. Ahlberg Bil har ju bland annat Volvo Selekt, som är en nybilsgaranti för begagnade Volvobilar. Nyligen har man också lanserat Begagnatboxen.

– Begagnatboxen gäller för alla begagnade bilar hos oss och i paketet ingår finansiering, serviceavtal och försäkring. Väljer man Begagnatboxen får man dessutom rabatter på ränta, service och försäkring, berättar Hannes.

– Det är förstås viktigt för oss att kunderna känner sig trygga när de gör affärer med oss och därför har vi bland annat starkt fokus på att skapa nya lösningar som åstadkommer just detta.

Läs mer: Ahlberg Bil

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Stadsbilen som elektrifierar vardagen

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Nu ökar stenskotten igen

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Det är lagligt, men livsfarligt

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se