Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Datorbutik tar över efter nedlagd mobilbutik

Datoraffären vill fylla hålet som Mobilizera lämnade efter sig.
Karlskrona • Publicerad 4 augusti 2019 • Uppdaterad 5 augusti 2019
Magnus Altefur på Datoraffären i Karlskrona.
Magnus Altefur på Datoraffären i Karlskrona.Foto: Patric Söderström

Datoraffären i Karlskrona förser vanligtvis endast datorer och kringutrustning. Nu har de dock utökat sin verksamhet efter att Mobilizera i Wachtmeistergallerian stängdes.

– I slutet av juni stängdes Mobilizera-butiken och med denna även möjligheten att köpa mobiltelefoner och abonnemang i Karlskrona City, skriver Magnus Altefur, vd på Datoraffären i ett pressmeddelande.

Annons

Nu meddelar Datoraffären att de tagit utökat sin verksamhet för att fylla hålet som Mobilizera lämnade efter sig. Därför finns det nu möjlighet att köpa mobilabonnemang i butiken och de kommer genomgå en del förändringar under tiden som kommer. Som hjälp har de även anställt Mikael Persson som tidigare drev Mobilizera.

– Jag vet att det finns många kunder som varit oroliga för att tappa servicen, därför har jag och Magnus bestämt oss för att alla som tecknat abonnemang hos Mobilizera Karlskrona fortsättningsvis också kan komma in till butiken och få samma hjälp som tidigare, säger Mikael Persson.

Jesper VighagenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons