1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ukip-politiker har lämnat sjukhuset

Den brittiske Ukip-politikern Steven Woolfe har fått lämna sjukhuset efter att ha varit inblandad i ett slagsmål vid Europaparlamentet. I ett uttalande från partiet skriver man att Woolfe "är fokuserad på att fortsätta sin rehabilitering och inte kommer att lämna några ytterligare kommentarer".(TT)
Publicerad 9 oktober 2016

Den brittiske Ukip-politikern Steven Woolfe har fått lämna sjukhuset efter att ha varit inblandad i ett slagsmål vid Europaparlamentet. I ett uttalande från partiet skriver man att Woolfe "är fokuserad på att fortsätta sin rehabilitering och inte kommer att lämna några ytterligare kommentarer".

Exakt vad som hände i torsdags är inte klarlagt. Steven Woolfe hävdar att han varit inblandad i ett bråk med partikollegan Mike Hookem och att Hookem då slagit honom i ansiktet. Steven Woolfe ska senare ha fallit ihop. Mike Hookem i sin tur hävdar att det varit ett handgemäng och lade också på Twitter upp en bild på sina händer med texten: "Kan ni se några skrubbsår?".

Steven Woolfe ses som favorit att ta över det EU-kritiska Ukip efter det att Diane James nyligen meddelat att hon hoppar av efter endast ett par veckor på posten.

TT