GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Tigerattack på krokodiljägarens zoo

En man i 40-årsåldern vårdas på sjukhus sedan han attackerats av en tiger på en populär djurpark norr om Brisbane i Australien. Djurskötaren fick bland annat skador på huvudet och händerna, men tillståndet är inte livshotande.(TT)
Publicerad 21 januari 2016

En man i 40-årsåldern vårdas på sjukhus sedan han attackerats av en tiger på en populär djurpark norr om Brisbane i Australien. Djurskötaren fick bland annat skador på huvudet och händerna, men tillståndet är inte livshotande.

Djurparken, The Australia Zoo, grundades av Steve Irwin, som under sin livstid blev världskänd genom dokumentärserien Krokodiljägaren.

"Het dag @AustraliaZoo. En av våra tigrar blev hetsig & bråkade och rispade en djurskötare. Skötaren är okej, tigern är okej" twittrade Irwins änka efter attacken.

TT