1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Norén en sliten hjälte efter Ryder Cup-segern

Ryder Cup-debuten tog på krafterna. Efter en intensiv men oförglömlig vecka väntar lite välbehövlig vila för Alex Norén. - Det har varit väldigt mycket tankar på Ryder Cup hela tiden, så nu känns det skönt att det är över och att vi vann, säger han.(TT)
Publicerad 1 oktober 2018

Alex Norén ser trots allt oförskämt pigg ut när TT träffar honom på Charles de Gaulle-flygplatsen i Paris, morgonen efter den europeiska Ryder Cup-triumfen på Le Golf National.

Han och frun Jennifer har klivit upp tidigt efter lagets firande på det lyxiga spelarhotellet nära slottet i Versailles. Känslorna efter skrällen mot de amerikanska stjärnorna har så sakta börjat sjunka in.

””

"Tagit musten ur en"

Hemma i Stockholm väntar tvååriga dottern Iris och två veckor utan tävlingsspel för Alex Norén. En nödvändig paus efter en höst som har slitit på svensken, inte minst mentalt. Det är inte bara urladdningen i själva Ryder Cup som har kostat energi.

””

Väntar barn i december

Han spelar närmast PGA-tourtävlingen i Sydkorea, 19-22 oktober, och sedan WGC-tävlingen i Shanghai veckan därpå. Runt jul väntas tillökning i familjen, men det kommer inte att påverka 36-åringens tävlingsschema nämnvärt eftersom tiden kring årsskiftet är lite av golfens lågsäsong.

TT