1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Linköping vände och vann

Med en poäng i sista omgången grejade Warberg en plats i innebandyns SM-slutspel. Sedan stod laget för en överraskande öppning borta mot Linköping i den första kvartsfinalen. Med mål från Mattias Kongstad, Simon Palmén och Daniel Karlander tog Warberg ett grepp om matchen med en 3-1-ledning efter den första perioden.(TT)
Publicerad 12 mars 2015

Med en poäng i sista omgången grejade Warberg en plats i innebandyns SM-slutspel. Sedan stod laget för en överraskande öppning borta mot Linköping i den första kvartsfinalen. Med mål från Mattias Kongstad, Simon Palmén och Daniel Karlander tog Warberg ett grepp om matchen med en 3-1-ledning efter den första perioden. Men det var ett övertag som gästerna tappade. Linköping vann de följande perioderna med 2-0 och 2-1 - och tog därmed hem matchen med 5-4.

Tätt och jämnt var det även i Göteborg.

Tabellettan Pixbo hamnade omgående i underläge hemma mot Helsingborg, och det var först med 1.11 minuter kvar av tredje perioden som hemmalaget kvitterade till 5-5 genom Emil Julkunen. Men någon seger blev det inte. Gästernas Anders Lindberg avgjorde kvartsfinalen efter 7.18 minuter av förlängningen när han skickade in 6-5-målet.

TT