1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Hårt ansatt Mourinho inte orolig

José Mourinhos jobb ryktas vara i fara. Efter dåliga resultat och konfliktrubriker väntar nu en potentiell måstematch mot Valencia i Champions League för Manchester United-tränaren. Manchester Uniteds start på säsongen har varit långt i från munter.(TT)
Publicerad 1 oktober 2018

Manchester Uniteds start på säsongen har varit långt i från munter. Söndagens förlust mot West Ham var den tredje förlusten på sju Premier League-matcher och de hittills tio tagna poängen innebär lagets sämsta inledning på ligan på 29 år.

Förutom krisen på planen har det rapporterats flitigt om ett bråk mellan tränaren José Mourinho och stjärnan Paul Pogba - och inför tisdagens Champions League-möte med Valencia har ryktena om ett tränarbyte eskalerat.

Mourinho säger själv att han inte är orolig för att förlora jobbet.

””

Att det har pratats om att Zinedine Zidane, som lämnade Champions League-mästaren Real Madrid efter förra säsongen, står redo att ta över den engelska storklubben skrattar han bort. Portugisen försvarar samtidigt sina spelare som han tycker gör allt för honom, även om engagemanget kanske varierar något.

””

TT