1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Falkenberg valde Habo

Falkenberg och Hylte/Halmstad möttes i en ren seriefinal när grundserien i volleybollens elitserie avgjordes. Falkenberg tog hem matchen med 3-1, vann serien och fick välja motståndare i kvartsfinalen först av alla. Valet föll på Habo, åttonde och sista lag att nå kvartsfinalen.(TT)
Publicerad 13 mars 2016

Falkenberg och Hylte/Halmstad möttes i en ren seriefinal när grundserien i volleybollens elitserie avgjordes. Falkenberg tog hem matchen med 3-1, vann serien och fick välja motståndare i kvartsfinalen först av alla. Valet föll på Habo, åttonde och sista lag att nå kvartsfinalen.

"Vi börjar redan på onsdag på grund av EM-kvalet för juniorer. Det blir en återhämtningsfråga - både fysiskt och mentalt. I övrigt har vi stor plusstatistik mot Habo genom åren och målet är att det fortsätter så", säger Falkenbergs tränare Patrick Aparicio i ett pressmeddelande.

Regerande mästarlaget Linköping ställs mot Sollentuna i sin kvartsfinal. Dessutom möts Hylte/Halmstad-Vingåker och Örkelljunga-Tierp. Kvartsfinalerna avgörs i bäst av fem matcher.

TT