1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Återbud från Ekdal - "Sotte" kallas in

Albin Ekdal blev pappa till en dotter under måndagen och är i Italien med sin familj. Svenska fotbollförbundet meddelar nu att mittfältsstjärnan inte kommer att åka med landslaget till Ryssland för Nations League-matchen på torsdag.(TT)
Publicerad 9 oktober 2018

Albin Ekdal blev pappa till en dotter under måndagen och är i Italien med sin familj. Svenska fotbollförbundet meddelar nu att mittfältsstjärnan inte kommer att åka med landslaget till Ryssland för Nations League-matchen på torsdag.

"Förbundskapten Janne Andersson förfogar redan över en större trupp än vanligt och kommer inte att kalla in någon ersättare för Ekdal", skriver SvFF.

Även mittbacken Pontus Jansson kan missa matchen då han ska bli pappa i dagarna. Av den anledningen har FC Köpenhamns Sotirios Papagiannopoulos, 28, kallats in till truppen.

"'Sotte' var ju med på januariturnén senast och gjorde det väldigt bra där och är i och med det införstådd med hur vi spelar. Därför kan han komma in med kort varsel och smälta in ganska snabbt i hur vi vill ha det. Det ska bli roligt att jobba med honom igen", säger förbundskapten Janne Andersson om den förra Östersundsspelaren till Svenska Fotbollförbundets webbplats.

TT