GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Polisen: Syftet har tydligt varit att döda

Fortfarande är ingen gripen för skottlossningen i Helsingborg där en man dödades och en skadades allvarligt. Utifrån antalet avlossade skott talar polisen om stor beslutsamhet bakom gärningen. - Det är ett flertal skott som avlossats, så det är ingen tvekan om uppsåtet.(TT)
Publicerad 13 januari 2018
””

De två hittades skjutna och liggande på marken i området Närlunda i Helsingborg på fredagskvällen. En 23-årig man avled och en 22-årig man är allvarligt skadad.

Båda är dömda för tidigare brott och enligt Lindén stämmer offren väl in på Brås definitioner av vilka som är inblandade i dylika skjutningar - unga och ofta arbetslösa män som är kopplade till gäng.

Han är också noggrann med att understryka säkerheten för andra människor i området.

””

Lindén säger att ingen gripits och han säger sig inte veta vilken teknisk bevisning som säkrats.

Nu sammanställer polisen resultat från den tekniska undersökningen och från förhör. Under lördagskvällen hoppas polisen också ha pratat med de boende i ett 22-våningshus intill där männen hittades.

””

TT