1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ylvis gör "revolutionerande" mellanakt

"The Fox"-succén Ylvis kommer till Sverige och Melodifestivalens final. De norska bröderna hoppas på att locka till skratt med sin mellanakt. Det blir ett komiskt musiknummer i Melodifestivalen på lördag. Och då handlar det inte om något av de tolv finalbidragen.(TT)
Publicerad 12 mars 2015

Det blir ett komiskt musiknummer i Melodifestivalen på lördag. Och då handlar det inte om något av de tolv finalbidragen. Ej heller om någon sketch av programledarna Sanna Nielsen och Robin Paulsson. I stället är det bröderna Bård och Vegard Ylvisåker, mer kända som humorduon Ylvis, som står för pausunderhållningen.

””

Bredare publik

Ylvis fick sitt internationella genombrott 2013 med låten och musikvideon "The fox", som nu har setts mer än en halv miljard gånger på Youtube. Men det är inte den låten de framför på lördag, utan "Stonehenge", en annan humorlåt som duon haft med i sitt tv-program "I kveld med Ylvis".

Efter "The fox" har bröderna fått en stor och hängiven barnpublik i Sverige. De hoppas att schlagerframträdandet ska tilltala tittare i alla åldrar.

””

På frågan om vad de tror att den svenska schlagerpubliken kommer att tycka svarar de att det är "trötta på att förutspå framtiden". Bård Ylvisåker ger sig med en lätt uttråkad min ändå på ett försök:

””

TT