1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Vanja Engström fick lämna "Idol"

Trots att han glömde texten klarade sig Matice Kamara vidare i "Idol" och i stället var det Vanja Engström som fick åka hem. - Det känns konstigt att lämna, sade hon efter att resultatet tillkännagivits. Till skillnad mot förra veckan stod inte sången i fokus under fredagsfinalen i "Idol".(TT)
Publicerad 12 oktober 2018

Till skillnad mot förra veckan stod inte sången i fokus under fredagsfinalen i "Idol". Temat var "divor" och nystylade och med nytt självförtroende intog deltagarna scenen. Men att krutet lagts på koreografi och utseende skulle snart visa sig i juryns omdömen.

Matice Kamara har fått publiken att dansa och hittills glidit genom tävlingen. Men när han skulle framföra Lauryn Hills "Doo Wop" fick han problem och tappade texten. Juryn hade dock all förståelse för sin favorit.

””

Matice själv var förkrossad när han mötte Gina Dirawi bakom scenen.

””

Publikfavoriten Ki Soe räddades i sista stund från att precis som förra veckan hänga löst.

””

"Kvällens överraskning"

Vanja Engström drog ned publikens jubel när hon headbangade i en rockig version av Britney Spears "Hit me baby one more time", men det räckte inte för att säkra platsen till nästa vecka.

””
””

Gina Dirawi tröstade den sammanbitna Vanja efter att resultatet hade lästs upp och Per Lernström kallade resultatet "knepigt".

””

Lillebror på sjukhus

Den första att ta sig vidare till nästa fredagsfinal var Nathalie Brydolf som haft en lite jobbig vecka bakom sig, berättade hon i programmet. Hennes lillebror hamnade på sjukhus och därför tillägnade hon sitt framförande av Aretha Franklins "You make me feel (like a natural woman)" till honom.

””

TT