1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tv-serien "Hannibal" kan bli film

Både Amazon och Netflix har tackat nej till att plocka upp tv-serien "Hannibal" som ska läggas ned av NBC. På söndagens Comic-con avslöjade regissören Bryan Fuller att man nu ser över möjligheterna om att avsluta serien med en långfilm.(TT)
Publicerad 12 juli 2015

Både Amazon och Netflix har tackat nej till att plocka upp tv-serien "Hannibal" som ska läggas ned av NBC. På söndagens Comic-con avslöjade regissören Bryan Fuller att man nu ser över möjligheterna om att avsluta serien med en långfilm.

I samband med beskedet om att NBC lägger ned den blodiga serien sade Fuller att han fortfarande var hoppfull om att få fortsätta sitt arbete.

"Hannibal avslutar sin sista måltid vid NBC:s bord i sommar, men en hungrig kannibal kan alltid äta igen. Och personligen ser jag fram emot mitt nästa måltid med NBC", skrev han i ett uttalande enligt Variety.

Serien kretsar kring den välkända kannibalen Hannibal Lecter, som spelas av den danske skådespelaren Mads Mikkelsen. Även Hugh Dancy spelar en viktig roll i serien som regisseras av Bryan Fuller. Den tredje säsongen blir den sista hos NBC.

TT