1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Svensk tioåring kan spela med världsstjärna

En mamma i Växjö skickade ut en förfrågan på Twitter om någon kunde tänka sig att spela dataspelet Fortnite med hennes son. "Mitt hjärta blöder när han kommer hem från skolan och berättar att ingen av killarna i klassen vill", skrev mamman som nu fått svar från spelare världen över.(TT)
Publicerad 5 oktober 2018

En mamma i Växjö skickade ut en förfrågan på Twitter om någon kunde tänka sig att spela dataspelet Fortnite med hennes son.

"Mitt hjärta blöder när han kommer hem från skolan och berättar att ingen av killarna i klassen vill", skrev mamman som nu fått svar från spelare världen över.

Hennes vädjan letade sig fram till en av världens mest kända spelstjärnor, Ninja, som svarade att han vill spela med pojken. Svaret väckte en reaktion av applåder bland hans följare.

Även fotbollsspelaren Tobias Hysén har hört av sig och erbjudit sig att spela med pojken, som på köpet fick en inbjudan till en fotbollsmatch i Göteborg.

"Ninja" heter egentligen Tyler Blevins och har strömmat sitt spelande sedan 2013. Han har 18 miljoner prenumeranter på Youtube och nästan 3,5 miljoner följare på Twitter.

TT