Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stångad tjurfäktare avled

Den spanske tjurfäktaren Iván Fandiño har avlidit på sjukhus efter att ha blivit stångad av en tjur under en tjurfäktning i sydvästra Frankrike. 36-åringen snubblade efter att han fastnat med fötterna i manteln. Tjuren stångade honom och hornet punkterade hans lunga.(TT)

Den spanske tjurfäktaren Iván Fandiño har avlidit på sjukhus efter att ha blivit stångad av en tjur under en tjurfäktning i sydvästra Frankrike.

36-åringen snubblade efter att han fastnat med fötterna i manteln. Tjuren stångade honom och hornet punkterade hans lunga.

Händelsen inträffade vid tjurfäktningsfestivalen i Aire-sur-l'Adour i Frankrike.

Sjukhuset har avböjt att kommentera ytterligare. En anonym sjukhuskälla säger till AFP att den baskiske tjurfäktaren drabbades av två hjärtattacker i ambulansen på väg från arenan och avled senare på sjukhuset.

TT

Läs mer