1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Robin Wright: "Politik är smutsigt"

Förra säsongen av "House of cards" avslutades med en rejäl cliffhanger. Fjärde säsongen lär inte bli mindre dramatisk. Skådespelerskan och regissören Robin Wright utlovar en "kittlande" omgång. Förra årets "House of cards"-säsong avslutades enligt konstens alla regler med en hel del dramatik.(TT)
Publicerad 2 mars 2016

Förra årets "House of cards"-säsong avslutades enligt konstens alla regler med en hel del dramatik. Både fysisk och känslomässig sådan.

Mitt under den pågående valrörelsen fattade landets första dam Claire Underwood sitt beslut.

””

Den fjärde säsongen, som har premiär på Netflix den 4 mars, tar vid där den tredje slutade och tittarna lär snart bli varse om Claire verkligen menade det hon sade.

””

Kinnaman gör entré

Frank (Kevin Spacey), eller Francis som han egentligen heter, och Claire inte bara är ett gift par. De är ett team och varandras starkaste allierade.

””

I den fjärde säsongen får tittarna möta "Scream"-skådespelerskan Neve Campbell och Joel Kinnaman. Få detaljer om den svenske skådespelarens roll har avslöjats men det är tydligt att han kommer att ställa till med besvär.

””

Sedan seriens andra säsong har Robin Wright, förutom att spela seriens kvinnliga huvudroll, också regisserat flera avsnitt. Det har gett mersmak och hon säger att hon hellre skulle hålla sig på den sidan av kameran.

””

Jämför med Trump

I verklighetens USA är valåret i full gång och Robin Wright tror att folk fascineras över att se verkliga händelser dramatiseras och överdrivas inom populärkulturen.

””

På frågan om hur Frank Underwood skulle stå sig i ett verkligt val svarar hon med ett skratt:

””

TT