1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Larm om skottlossning hos Lil Wayne

En person ska ha ringt polisen och sagt att han har skjutit fyra personer hemma hos Lil Wayne i Miami Beach. Polisen är på plats, men ingen skadad har hittats, uppger en talesperson för polisen, enligt Billboard.(TT)
Publicerad 11 mars 2015

En person ska ha ringt polisen och sagt att han har skjutit fyra personer hemma hos Lil Wayne i Miami Beach. Polisen är på plats, men ingen skadad har hittats, uppger en talesperson för polisen, enligt Billboard.

Rapparens skivbolag Young Money skriver på Twitter att Lil Wayne är okej och att han inte var hemma under den påstådda skottlossningen.

För mindre än två veckor sedan fick polis rycka ut till rapparens hem sedan en person uppträtt misstänkt. Om de båda händelserna har något samband är inte känt.

Lil Wayne, eller Dwayne Michael Carter som han egentligen heter, föddes 1982 och fick skivkontrakt redan som elvaåring. För tre år sedan slog han Elvis Presleys tidigare rekord som den artist som haft flest låtar på Billboards singellista, då han medverkade på The Games "Celebration" som blev hans 109:e låt på listan.

TT