GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Knyckare visar upp Statement i Tallinn

Emma Knyckares mansfria festival Statement korsar Östersjön för att delta i ett panelsamtal vid Tallinn Music Week, som firar 10-årsjubileum i år. "Statement Festival ska ut och visas upp för resten av världen med, och förhoppningsvis kan vi agera ett bra föredöme och inspirera andra nationer.(TT)
Publicerad 15 mars 2018

Emma Knyckares mansfria festival Statement korsar Östersjön för att delta i ett panelsamtal vid Tallinn Music Week, som firar 10-årsjubileum i år.

"Statement Festival ska ut och visas upp för resten av världen med, och förhoppningsvis kan vi agera ett bra föredöme och inspirera andra nationer. Jag tar med mig Statements ekonomitant. Hon behöver göra något kul. Förutom att delta i en panel ska vi dricka öl", säger Knyckare i ett pressmeddelande.

Även svenska The Hanged Man, Gnucci och The Magnettes är klara för musik- och kulturfestivalen.

Festivalen startar den 2 april, men musikdelen pågår mellan 5 och 7 april.

TT

Läs mer