1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Hon fick lämna "Idol"

Efter veckans "Idol"-framträdanden var det Ki Soe och Ambér Flores som hängde löst. Och när de sista rösterna var redovisade stod det klart att Beyoncés "If I were a boy" blev Florés sista låt i tävlingen. - Jag är bara besviken. Jag är besviken på mig själv, sade hon i programmet efter beskedet.(TT)
Publicerad 5 oktober 2018

Juryns förväntningar hade skruvats upp sedan förra veckan. Inför årets andra fredagsfinal i "Idol" har deltagarna fått arbeta tillsammans med programmets nya sångcoach Daniel Zangger Borch och veckans tema var "Det här är jag".

Kadatou Holm Keita bjöd på en avskalad och känslosam version av Christina Aguileras "Say something" och möttes av stående juryovationer. Kvartetten Nikki Amini, Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita hyllade alla hennes framträdande.

””
””

För Ambér Flores gick det inte lika bra. När tittarrösterna var räknade stod det klart att det var hon som tvingades lämna tävlingen.

””

"Suger att lämna"

Hon beskriver tiden i programmet som en bergochdalbana.

””

Men det var nog flera av deltagarna som var nervösa inför veckans rösträkning. Flera av dem möttes av svala omdömen från juryn efter sina nummer.

””

Gav Bagge rysningar

Tua Selge framförde Molly Sandéns "Sand" och möttes av en kluven jury.

””
””

Bagge höll dock inte med och berättade att framträdandet gav honom rysningar.

””

Precis som förra veckan hyllades dock Matice Kamara. Med Hov1:s "Pari" fick han juryn att stråla av lycka.

””

TT