1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Bidragen vässas till Andra chansen

Andra chansen. Sista chansen. Kalla den vad du vill - på lördag ges absolut sista möjligheten att kvalificera sig till årets final i Melodifestivalen. Nu gör artisterna allt de kan för att vässa sig själva och framträdandena. Några jätteöverraskningar är det inte tal om.(TT)
Publicerad 3 mars 2016

Några jätteöverraskningar är det inte tal om. Mycket är sig likt jämfört med artisternas nummer i deltävlingarna. Men lite har det minsann filats på inför lördagens tävling.

Den svarta rosen som Isa dramatiskt kastade på scenen i Malmö var borta under torsdagsrepet i Halmstad arena. Dessutom får vi se betydligt fler närbilder på Isa när hon framför "I will wait" den här gången.

””

Från svart till vitt

Albin & Mattias satsar på en helt ny outfit till låten "Rik". Eller det handlar mest om färgen - från svart till vitt.

””

Nya kläder hänger också i Molly Pettersson Hammars loge. Hon byter från vit till röd klänning när hon sjunger souldängan "Hunger".

För Samir Badran handlar det också om att ta hand om sig själv för att prestera bra i Melodifestivalen. Gympassen har han länge sysslat med och alla som sett "Bada nakna" framföras vet att det gett honom magrutor. Men sedan nyår bestämde han sig för att ändra sin livsstil en aning.

””

Vill ha konfetti

Samir & Viktor önskar sig massa konfetti på lördag. Men vid pressträffen före duons rep hade önskemålet inte uppfyllts.

””

Men det är inte bara framträdandena som får nya uttryck. I år skruvar SVT till Andra chansen för att göra tävlingen - med redan kända låtar - ännu mer spännande. Målet är att ingen ska vilja lämna tv-soffan på lördag.

Det handlar om att avslöja vinnarna och finalens startordning på ett nytt sätt. Och att bjuda på ännu mer känslor.

””

TT