1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Amanda Winberg släpper ny singel

Artisten Amwin, eller Amanda Winberg som hon egentligen heter, är aktuell med nytt material. I veckan släpps nya singeln "Delorean". "Denna låt föddes då vi satt och lekte i studion med idén av hur många dåliga dejter jag varit på.(TT)
Publicerad 4 oktober 2018

Artisten Amwin, eller Amanda Winberg som hon egentligen heter, är aktuell med nytt material. I veckan släpps nya singeln "Delorean".

"Denna låt föddes då vi satt och lekte i studion med idén av hur många dåliga dejter jag varit på. Min hjärna tar mig ofta tillbaka i tiden då jag tänker: Om jag bara kunde få Leonardo Dicaprio runt Romeo och Juliet-filmen eller Kurt Cobain när Nevermind kom ut. Dagens Instagram-modeller och Youtube-dudes ger mig verkligen inget. De får mig bara att önska att jag hade en tidsmaskin så att jag kunde åka tillbaka i tiden och få det jag verkligen vill ha", säger Amanda Winberg i ett pressmeddelande.

Amanda Winberg slog igenom i "Idol" 2015 och tog sig till final där hon slutade på en andraplats efter Martin Almgren. Hon har tidigare gett ut singlar som "Uber" och "Clouds".

TT