1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

V för Visa

Visa, världens största kreditkortsnätverk, drog på tisdagen in 17,9 miljarder dollar (108 miljarder kronor) i en introduktion på New York-börsen. Det gör introduktionen av aktien, som får symbolen V, till den största hittills i USA./TT
Nyheter • Publicerad 19 mars 2008

Visa, världens största kreditkortsnätverk, drog på tisdagen in 17,9 miljarder dollar (108 miljarder kronor) i en introduktion på New York-börsen. Det gör introduktionen av aktien, som får symbolen V, till den största hittills i USA.

Totalt sålde Visa 406 miljoner aktier för 44 dollar styck, vilket ska jämföras med ett intervall i prognoserna på 37-42 dollar per aktie.

Utöver de 406 miljoner aktierna som såldes på tisdagen kan de investmentbanker som lett försäljningen, med JP Morgan och Goldman Sachs i spetsen, köpa ytterligare 40,6 miljoner aktier.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.