GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Skanska miljardbygger och säljer i London

Byggbolaget Skanska har fått i uppdrag att bygga en kommersiell fastighet för kontor och detaljhandel i London. Kontraktet är värt motsvarande cirka 1,4 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Europa för det fjärde kvartalet 2017, skriver Skanska i ett pressmeddelande.(TT)
Publicerad 22 december 2017

Byggbolaget Skanska har fått i uppdrag att bygga en kommersiell fastighet för kontor och detaljhandel i London. Kontraktet är värt motsvarande cirka 1,4 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Europa för det fjärde kvartalet 2017, skriver Skanska i ett pressmeddelande.

Projektet kommer att inledas våren 2018 och förväntas vara färdigställt under 2020.

Skanska säljer samtidigt en kontorsfastighet i London för 118 miljoner pund, motsvarande cirka 1,3 miljarder kronor. Köpare är Credit Suisses Real Estate Fund International.

Försäljningen kommer att bokföras under det fjärde kvartalet 2017.

Skanska ska också bygga utbildningslokaler i Massachusetts i USA. Orden är värd 125 miljoner kronor, motsvarande cirka 1,1 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det fjärde kvartalet 2017. Beställare är EF Education First.

TT