1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Kroatiskt intresse för Gripen

Försvarets materielverk (FMV) har svarat på en informationsförfrågan från Kroatien angående leasingköp av tolv Gripenflygplan. "Vi är glada över att vara med i processen", säger Jerry Lindbergh på FMV./TT
Nyheter • Publicerad 27 mars 2008

Försvarets materielverk (FMV) har svarat på en informationsförfrågan från Kroatien angående leasingköp av tolv Gripenflygplan.

"Vi är glada över att vara med i processen och känner att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande", säger Jerry Lindbergh, försäljningschef för Central- och Östeuropa på FMV, i ett pressmeddelande.

Svaret på den så kallade RFI:n, request for information, från det kroatiska försvarsdepartementet har utarbetats i samverkan med Försvarsmakten och Saab och innehåller även erbjudande om utbildning, underhåll samt industriarbete.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.