1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Dystert på Asiens börser

Kurserna på de flesta ledande asiatiska börserna föll under måndagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index gick ned med 2,3 procent. Vinsthemtagningar i bolag som Toyota Motor låg bakom fallet./TT
Nyheter • Publicerad 31 mars 2008

Kurserna på de flesta ledande asiatiska börserna föll under måndagens handel.

Tokyobörsens Nikkei 225-index gick ned med 2,3 procent. Vinsthemtagningar i bolag som Toyota Motor låg bakom fallet. Det bredare Topixindex föll med 2,5 procent.

Hongkongbörsens Hang Seng-index hade på morgonen gått ned med 1,7 procent. Shanghai-börsens Kompositindex föll med 3,7 procent under den tidiga handeln men var vid middagstid ned 2,3 procent. Banker och fastighetsbolag ledde nedgången.

I Taipei i Taiwan föll Weighted Index med 0,6 procent och på Seoulbörsen i Sydkorea slutade Kospi-index upp med 0,1 procent efter att under dagen ha pendlat mellan plus och minus. Singapores Straits Times-index hade fallit med 0,6 procent.

Bombaybörsen i Indien hade fallit med 3,0 procent.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.