1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
IFK Karlshamn tog tre viktiga poäng, då man på Vägga besegrade Mörrum med 3-1 (2-0) i Blekingefyran. Segern grundlades i första halvlek men första halvtimmen i andra var Mörrum ytterst nära att utjämna..
Nyheter • Publicerad 19 juni 2004

- Jag är mycket nöjd. Vi har insett, att det i det läge vi befinner oss i inte går att köra alltför mycket anfallsfotboll, säger IFK-tränaren Magnus Fairbanks.

- Efter en usel första halvlek kom vi bra ut i andra och jag räknade länge med en kvittering. Efter 3-1-målet var det dock kört, konstaterar något besvikne Mörrumstränaren Mikael Erdtman.

Karlshamn dominerade i stort sett första halvlek men det behövdes skott via motspelare vid båda tillfällena, då man gjorde mål.

I andra halvlek kom Mörrum ut som ett nytt lag. Redan efter två minuter fick man en straffspark, som dock Andreas Eriksson inte placerade bättre än att IFK-målvakten Jimmy Andersson kunde rädda. Reduceringen kom dock några minuter senare på ett snyggt skott av Elesaj Merovci. En straff för IFK en kvart innan slut medförde 3-1 och matchen var avgjord. IFK:s bäste spelare var Jacob Håkansson som stod för förarbetet till alla tre målen. Bra var också Richard Olofsson.

Bäst i Mörrum framåt var Elesaj Merovci och i försvaret Andreas Eriksson.

Målen: 1-0 (15) Fatmir Peci, 2-0 (33) Magnus Harrsjö, 2-1 (52) Elesaj Merovci, 3-1 (76) Richard Olofsson, straff.

Arthur Esbjörnsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.