1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Veteran lyfte Brynäs från botten

Brynäsveteranen Tommy Sjödins skott i slutet av den första perioden letade sig in i Moramålet via en försvarare. Det blev matchens enda mål och med 1­0-segern lämnade Brynäs elitseriens jumboplats.
Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Brynäs lämnade elitseriens jumboplats sedan man besegrat Mora med 1­0 inför 4 881 personer, den lägsta publiksiffran i Läkerol Arena hittills. De fick se ett Brynäs som dominerade spelmässigt, åtminstone i två perioder, men som också var ineffektivt framåt.

I Moramålet gjorde 20-årige Lars Johansson sin första elitseriematch från start i magsjuke Juha Pitkämäkis frånvaro och han klarade av debuten med bravur.

Men när Brynäsveteranen Tommy Sjödins skott i slutet av den första perioden touchade en egen försvarare var Lars Johansson tvungen att kapitulera. Det var för övrigt Sjödins första elitseriemål sedan början på februari. Brynäs Pavel Brendl och Moras Toni Dahlman hade var sitt stolpskott, men fler mål blev det inte.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.