1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Vassa Hällaryd hänger på

Hällaryd IF hänger på toppen efter klara 5–1 (2–0) mot Listerby IK i Blekingefyran.
Nyheter • Publicerad 3 maj 2014

– Vi skapade och gjorde mål efter några missar i början. Listerby krigade ändå på bra och hade chanser. Matchen tappade efter vi gjort 4–0. Skönt vinna och vara med där uppe i tabellen, säger Hällaryds tränare Jonas Persson.

– Hällaryds bättre grundspel var avgörande och sedan bjuder vi på för mycket. Bitvis spelade killarna bra och det tar vi med oss, säger Listerbys tränare Niklas Karlsson.

Hällaryd inledde med två vassa chanser, men avsluten strax utanför. Efter fint förarbete av Daniel Olsson kunde David Sandberg peta in 1–0. I slutet på halvleken fälldes Anton Fransson av målvakten. Straffen säkert i mål av mycket duktige Martin Olsson,

Efter kontring i början andra fick Hällaryd frispark utanför strafflinjen och Andreas Olsson sköt snyggt 3–0. Efter hörna kom 4–0 och Hällaryds seger var i hamn. Listerby reducerade innan Timmie Mattsson giorde sitt andra mål fram till 5–1.

Robin Arvidsson och Albin Franson bra i Listerby.

Främsta insatser i Hällaryd av Martin Olsson, Andreas Olsson, Daniel Olsson och Timmie Mattsson.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.