1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tre Kronor slog Tjeckien

Tre Kronor slog Tjeckien med 4-2 i Karjala cup på lördagen. Seadn vann Finland över Ryssland med 2-1. Därmed står alla fyra lag på tre poäng var inför sista omgången på söndagen - alla har chans att vinna turneringen./TT
Nyheter • Publicerad 10 november 2007

Tre Kronor slog Tjeckien med 4-2 i Karjala cup och unge målvakten Jhonas Enroth svarade för en mycket bra landslagsdebut. Framåt stod "Linköpingsfemman" för tre av målen: Daniel Fernholm, Andreas Holmqvist och Tony Mårtensson hamnade alla i målprotokollet. Christian Berglund svarade för Tre Kronors fjärde mål.

Ishockeylandslaget inledde Karjala cup med förlust mot Ryssland och avslutar turneringen med match mot Finland på söndag.

Senare på lördagen vann Finland med med 2-1 över Ryssland i en tät och tempofylld match. Därmed har alla fyra lagen chansen att vinna turneringen.

Samtliga fyra lag står på tre poäng och om två lag hamnar på samma poäng avgör inbördes möten.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.