1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Sverige långt efter i par-VM

Sverige med Robert Karlsson och Peter Hanson är först på 18:e plats, av 28 nationer, i inofficiella par-VM i golf efter första dagens 66-rond. USA, Boo Weekley och Heath Slocum, leder på 61 slag, ett slag före Tyskland./TT
Nyheter • Publicerad 22 november 2007

Sverige med Robert Karlsson och Peter Hanson är först på 18:e plats, av 28 nationer, i inofficiella par-VM i golf efter första dagens spel. Svenskarna gick på 66 slag, sex under par.

USA, med Boo Weekley och Heath Slocum, leder efter en 61:a - ett slag före de tyska försvarande mästarna. Överraskande nog är Finland på en delad tredje plats efter att ha gått på 63 slag. Klubbtränaren Pasi Purhonen, också amatörlandslagskapten, spelade sin livs golf med fem birdies och en eagle. Europatourproffset Mikko Ilonen är hans partner.

Under torsdagen spelades bästboll på Missions Hills-banan i Kina.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.