1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

"Svennis" blickar österut

Sven-Göran Eriksson ska den här veckan resa till Thailand och eventuellt göra landslagsbacken Suree Sukha, 25, till thailändarnas första export till någon av de europeiska toppligorna, uppger thailändska fotbollsförbundet./TT
Nyheter • Publicerad 12 november 2007

Sven-Göran Eriksson ska den här veckan resa till Thailand och eventuellt göra landslagsbacken Suree Sukha, 25, till thailändarnas första export till någon av de europeiska toppligorna, uppger det thailändska fotbollsförbundet.

Suree fick inledningsvis nej på sin ansökan om arbetstillstånd i Storbritannien, men ska nu vara på väg att skriva på för Erikssons Manchester City.

Bakom intresset för Thailand ligger Citys thailändske ägare Thaksin Shinawatra. Engelska medier spekulerar i att en thailändare kommer att köpas in men också lånas ut till annan klubb för ytterligare utveckling.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.