1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Stark svenskstart i Hongkong

Fredrik Andersson Hed och Robert Karlsson delar tredjeplatsen i Europatourtävlingen i golf i Hongkong efter första dagen med 64 slag, sex under par. Sydkoreanen KJ Choi leder på 62 slag, ett före britten Garry Houston.
Nyheter • Publicerad 15 november 2007

Fredrik Andersson Hed och Robert Karlsson öppnade starkt i Europatourtävlingen i golf i Hongkong. De delar tredjeplatsen efter att ha gått på 64 slag första dagen, sex under par.

Sydkoreanen KJ Choi leder på 62 slag, ett slag före britten Garry Houston.

Karlsson var överraskad över sin 64-rond.

- Jag har försökt att undvika den här tävlingen eftersom jag spelat så dåligt här tidigare. Men den här veckan spelade jag i två Pro am-tävlingar och försökte spela som om det vore riktig tävling bara för att se vad jag kunde göra annorlunda mot de tidigare gångerna, säger Karlsson till Europatourens hemsida.

- Jag kom på att jag var tvungen att spela mer konservativt från tee och använda järnen mer. Och då lyckades jag hålla bollen mer i spel. det var kul i dag.

Andersson Hed inledde med fyra raka birdies.

- Jag fick en kanonstart och spelade ganska stadigt därefter, säger Andersson Hed.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.