1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Sörenstam tia efter första rundan

Annika Sörenstam ligger delad tia, fyra slag efter ledarduon Meg Mallon och Paula Creamer i säsongsavslutningen på LPGA-touren i Mobile, Alabama. Meg Mallon och Paula Creamer leder./TT
Nyheter • Publicerad 9 november 2007

Annika Sörenstam ligger delad tia, fyra slag efter ledarduon Meg Mallon och Paula Creamer i LPGA-tävlingen i Mobile, Alabama. Sörenstam gick på 71 slag, ett under par, och är därmed bästa svenska i säsongsavslutningen på golftouren där endast tidigare segrare på touren bjudits in. Ett slag bakom skuggar bland andra Carin Koch och Liselotte Neumann.

Dagens spelare var dock Paula Creamer som genom birdies på de sju avslutande hålen kunde gå upp i delad ledning med Mallon. De båda är oväntade ledarinnor. Creamer har inte vunnit en tävling sedan hon segrade på Hawaii i februari och Mallon har inte slutat en tävling på topp-tio sedan 2005.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.