1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Skotsk seger i par-VM

Colin Montgomerie och Marc Warren förde Skottland till seger i inofficiella par-VM i golf. Det är första gången ett skotskt par tar hem titeln. Svenskarna Robert Karlsson och Peter Hanson slutade delad sexa.
Nyheter • Publicerad 25 november 2007

Colin Montgomerie och Marc Warren förde Skottland till seger i inofficiella par-VM i golf. Det är första gången ett skotskt par tar hem titeln. Paret vann i särspel över Boo Weekley och Heath Slocum, USA, som ledde med ett slag inför den avslutande ronden.

Förra året förlorade det skotska paret i särspel mot Tyskland.

- Att komma tillbaka efter fjolårets förlust i särspel är stort, speciellt eftersom min särspelshistorik bara är skräp, sade Montgomerie.

Segerchecken till skottarna var värd 800 000 dollar, motsvarande drygt fem miljoner kronor.

Svenskparet Robert Karlsson och Peter Hanson gick sista ronden på 66 slag, sex under par, och avancerade från delad tionde till en slutlig delad sjätte plats.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.